Hej halloouuuu

- Inlägget publicerat 2013-11-30 klockan 14:28:29
I måndags blev jag av med mitt gula kort jag hade i skolan. Man får det när man varit borta mycket och kortet har man i 3 veckor. Det går ut på att man ska ha lappen med sig på varje lektion och lärarna ska skriva på den även om de fyllt i att du är närvarande.
 
I tisdags hämtade jag min vinst hos frissan, plattången som de flesta vet om. Sen på kvällen körde vi till Sölvesborg för att hämta salamikorven vi sålt för att få in pengar till våran klasskassa. Blev även att vi körde inom Lasses och åt.
 
I onsdags planerade vi lite inför öppet hus och så umgicks jag med de vanliga pojkarna. :)
Torsdags började vi 13.00 då vi hade lyckats ställa in våra lektioner under dagen, så jag fick all tid i världen att fixa mig innan vi skulle vara på plats i mediasalen. Allting började med städ och jag hoppas verkligen att Emir håller det så städat i skåp och på hyllor. Sen drog jag och Linnea till Lasses där vi träffade på Oskar och Am, blev käk innan Linneas pojkvän körde oss till skolan igen. Vi skulle fotografera under öppet hus och sedan byta av med dem som satt vid datorerna och redigerade men det ville inte vi. Vi ville vara ute bland folk så jag fick idèn att byta av med Oliver och Pontus som hade lila tröjor, dem man ställde frågor till om man behövde. Slutade med att det knappt var något folk och kollade så vi satte oss med teknik killarna. När allting var slut fick jag skjuts av Frid hem. :) Satt typ och sov i baksätet. hehe
Men när jag väl hadde kommit hem packade jag väskan och blev pigg, så träffade Oskar och Emil igen, när vi satt där och pratade så hoppade en tjej av bussen, när hon stod där så stirrade hon åt vårat håll så man bara tänkte " vem är det och varför står hon och stirrar". Visade sig vara Ida som jag umgick mycket med innan, vi hade mycket att ta igen så vi satt i busskuren i det kalla vädret, frös och pratade ihjäl varandra men tillslut skulle vi gå.
 
IGÅR TOG FILIPPA KÖRKORT!
Hade även HLR i skolan och det gick bra, man gör ju det varje år man borde ha lärt sig det. Men efter skolan så hörde vi av en liten fågel att Filippa ville köra raggarunda så hon fick köra mig och Linnea till Näsum. hehe ;) Hoppade av hos Oskar där han, frid och hans två små bröder spelade tv spel, och så kunde de ett ord på finska som jag gissar på att Oskar har lärt dem, de kallde både mig och frid det. Men det är bara att vänta på att tyskan också ska komma in i bilden. haha
Men Oskar och Frid skulle i all fall dra och festa så jag drog hem och käkade sen kom det trevligt folk. :)

(H)julrundan

- Inlägget publicerat 2013-11-25 klockan 21:30:00
 

Jag vann!

- Inlägget publicerat 2013-11-25 klockan 20:06:57
Igår när vi gick (H)julrundan så gick vi även inom frissan där jag handlade för 300:- och fick då ta en lott. När vi sedan satt här hemma på kvällen så ringde det är nummer som jag inte hade på mobilen och då svarar jag helst inte. Hittade inte numret någonstans men beslutade mig tillslut att ringa upp, det var frissan och hon sade att jag hade vunnit. Själv satt jag som ett frågetecken för att jag glömt bort att jag tog en lott. haha Jag brukar ha otur som in i annars.
 
 

När jag inte bloggat

- Inlägget publicerat 2013-11-25 klockan 19:49:46
Jag har inte bloggat på en evighet och jag ska bättra mig! Har haft grejer med körskolan och vanliga skolan i vägen så jao. Ni förstår hoppas jag i alla fall. ;)

Under tiden då jag inte har bloggat har jag:
Umgåtts med vänner.
Haft storm i lilla Näsum.
Tillbringat farsdag hos mina kusiner.
Ätit gott ifrån Royal Thai i Bromölla.
Varit på näringslivsdagen i Sölvesborg.
Varit på inflyttningsfest hos Simon.
Sett Rocky ha kramp ( såg as kul ut ).
Gjort risk tvåan och stadskörningen.
Varit i Malmö på Nitro Circus.
Hämtat mitt ID kort i Mjällby då en vän råkade få med sig det.
Varit på myskväll hos Mikael.
Varit på kalas hos Viktor.
Gått på (H)julmarknaden i Näsum, gick inom frissan och handlade lite. Kommer ett inlägg om det.
Drog med oss Micke för att käka på Lasses.
 

Bilder

- Inlägget publicerat 2013-11-03 klockan 21:38:32
 
Snodde lite bilder ifrån folk på facebook då jag tog 3. Men såhär såg de flesta ut och det var jätte kul att folk kunde klä ut sig. :)

Lokalen

- Inlägget publicerat 2013-11-02 klockan 21:51:00
Såhär såg lokalen ut innan festen när vi hade gjort i ordning allt. :)

Polisen fick komma till plats

- Inlägget publicerat 2013-11-02 klockan 19:43:00
Festen började bra och många var utklädda, roliga och läskiga. :) Men vid 23-24 tiden kom oinbjudna gäster och vissa utav dem var bråkiga. Slagsmål, puttande och skrikande. Mor och far försökte sära på alla som hade otalt med varandra men de lyssnade ju inte och skulle hålla på igen. Sen att de inte kan acceptera att de inte är bjudna heller. Jag säger inte att alla var otrevliga och bråkade, även utav de som kom accepterade att de inte var bjudna och stod och snackade med folk utanför. De försökte inte ens gå in. De människorna tycker jag bra om!

Sen fanns det de personerna som försökte och vissa till och med lyckades ta sig in, någon av dem sade att den visade respekt för att personen vet hur det är. Men den personen satt helt plötsligt nere i lokalen så jag frågade de andra jag hade festen med om den personen fick komma in, men det fick den inte så jag gick och sade till den. Men om man nu ändå smyger in på en fest efter att man sagt att man respekterar att man inte är bjuden så respekterar man inte alls det.


Vi höll oss på vår fest där vi hade kul och de som kom hade kunnat hålla sig på deras fest där de antagligen hade kul. Det hade kunnat sluta med två bra fester i Näsum istället för en ändå stor dålig fest. 

Att ens putta omkull min mor på 43 år när hon särar på två tjejer som bråkar är ännu mer patetiskt. Denna person visar ingen respekt för varken äldre eller tjejer/kvinnor i samhället. Nu har min mor ont i både handleden och i svanskotan. Sen att den ena tjejen står och skriker på min far att det bara är jag som säger att de inte får komma in, vi satt 4 stycken hemma hos mig och tog ett demokratiskt beslut om vilka som fick komma och inte. Så skylla på mig ska de inte bara göra. 
 
Ringde till polisen men när de kom till platsen så hade de oinbjudna dragit.
 
Jag säger tack till de som skötte sig och till de som hjälpte oss att städa även om de inte hade festen. Snygga dräkter också. :)

RSS 2.0