DIY

- Inlägget publicerat 2014-01-30 klockan 23:36:27
Satt och kollade lite DIY på google häromdagen och fick syn på detta. Så himla fint och funderar på att göra något liknande. :)

Förflyttas inte längre

- Inlägget publicerat 2014-01-30 klockan 23:30:19
Det har inte blivit mycket bloggande idag men jag vaknade upp hemma hos Simon där jag sov i natt. Man förflyttas ju inte längre som man gjorde när man var liten. ;)
Sedan har vi varit ute och kört lite, kollat efter min katt som försvann och duschat. Var och handlade med innan till mor så det blev lite snack där inne också och nu sitter jag och pluggar.

Ska höra med entreprenörskapsläraren om jag kan göra provet på onsdag om det går och engelskaläraren om jag kan göra glosorna på måndag. Snart klar med det jag ligger efter i men får ta grejerna från naturkunskapen med från förra året också sen börja plugga matte igen.  Om jag inte minns fel så har vi bara 1 mattebok. :) Men får ta igen allt i min hastighet som jag håller uppe nu.

Onsdag 29 Januari 2014

- Inlägget publicerat 2014-01-29 klockan 08:45:03
Igår sade min fotografisk bild lärare att denna redovisningen var den bästa jag gjort, hon fick även pappret där jag skrev ner allt om bilden. :) 
Efter skolan belönade Simon mig med en hamburgartallrik ifrån Lasses i Sölvesborg och så körde vi Emma hem till Bromölla. :) När jag kom hem satt jag och läste alla mina blogginlägg sen lade jag mig vid brasan med Rocky där bägge två somnade. Varje gång jag vaknade skickade jag till Simon för vi skulle ut och köra men blev körning tillslut, när jag hade gått dit de var i "snöstormen". När vi kom hem mös vi ner i sängen till en film. :)

Idag lyckades jag försova mig men med tanke på att Linnea inte skrivit ett sms så börjar jag undra ifall om lektionen var inställd eller något. Hon skickar alltid på morgonen och frågar om jag åker bil eller buss, när jag är i skolan och om hon ska vänta men idag, ingeting. En klasskamrat skrev ut i vår gruppgrej på facebook att vi ska jobba självständigt på svenskan och då kan vi likagärna jobba hemma sen att engelskan är flyttad till 13.00.
Elevfridag imorgon, perfekt!
Då kan jag ägna hela dagen åt att plugga, likaså helgen. :) 

God morgon tisdag

- Inlägget publicerat 2014-01-28 klockan 09:40:00
Ligger antagligen och sover fortfarande, brukar vara sista minuten typen på morgonen när det gäller att ta sig till skolan men vem vet. Jag kanske får skjuts till skolan av Simon om jag är en snäll tjej. ;) haha
Har två lektioner och ett klassråd idag.

När jag kommer hem blir det pluggande då jag har hamnat lite efter men ska försöka ta igen det så snabbt som möjligt! Hoppas även redovisningen går bra idag, hatar att stå där framme och prata inför klassen även om det bara är en liten del av klassen så tycker jag inte om det så försöker bara få det att gå så snabbt som möjligt men det tycker inte läraren om. Så jag gör så att jag skriver ner det jag ska säga och om jag missar något så får ändå min lärare lappen så hon kan kolla hur jag skrivit osv. :)


Assholes

- Inlägget publicerat 2014-01-28 klockan 01:12:09
Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure you are not, in fact surrounded by assholes.

Lek i Najsum

- Inlägget publicerat 2014-01-28 klockan 00:16:48
 

Spänning

- Inlägget publicerat 2014-01-28 klockan 00:12:57
 
Idag vart det skola, slutade tidigare då jag gjort mitt arbete hemma. Gick hem till Simon där jag somnade till filmen han tittade på vaknade några gånger, ena gången fick jag kramp i vaden när jag sträckte på mig och andra gången så låg Eddie på min mage och sov. haha :) Härlig hund!

När jag vaknade och kom hem blev det käk sen gick jag med mor och Anna en runda. Grabbarna var ute och lekte med bilarna när vi gick men de kör normalt när de ser människor så att ingen ska fara illa. Detta tror dock inte vuxna på. Men jaja de dömer folk direkt och då får de skylla sig själva.

När jag kom hem efter rundan så fotograferade jag "Spänning" som jag fick utav läraren. Ska redovisas imorgon och jag tycker att det blev hyfsat bra. :)

Spänning finns tex i eluttag, en film kan vara spännande och skapa spänning, när killarna är ute och leker kan det vara spännande för dem ( man vet ju aldrig när man kör bil om man kommer hem om man säger så, även om man kör normalt. ) , man kan få ett spännande meddelande, spänning för barn när de öppnar paket på julafton/födelsedagar, spänning mellan 2 människor osv osv.

lördag/söndag

- Inlägget publicerat 2014-01-27 klockan 00:48:00
Igår hände inte så mycket, fixade mig och drog på fest kom hem till Simon vid 5-6 på morgonen. När jag kom hem idag så duschade jag, käkade soppa, sen drog vi till Bromölla där det blev lite lek. :)
Sedan drog vi till Näsum igen där jag filmade lite, satt borta hos Simons bror för de skulle dricka kaffe. Dricker inte hans kaffe så ofta för det är för starkt för mig jämfört med mors kaffe. Klenis jag vet ;)
Blev även en runda i skogen innan man blev hemkörd av Simon som skulle hem, lyckades sedan övertala honom att sova över. :)

Fredag

- Inlägget publicerat 2014-01-24 klockan 21:12:00
Igår körde Simon mig till skolan då jag började halv 10 med en svenska lektion så satt och letade information om Sölvesborg under medeltiden. Sen efter det hade vi media då vi var klara så vi skulle tänka på vad vi skulle göra härnäst. Ska ta en bild, göra en video eller skapa en ljudfil som beskriver oss. Så ska ta en bild.. Måste fråga Simon hur jag är som person först så jag kan visa den sidan på bilden / bilderna. Tänkte göra en GIF fil.
Sista lektionen började 14.10 och skulle vara till 17.00 men slutade tidigare då vi blev klara vid 15 tiden. Linnea redigerade videon medan jag satt och redigerade bilder som jag fått av Anna som jag sedan har skickat till killen som ville ha dem. :) Simon hämtade mig och vi drog hem till honom där det blev att äta. På kvällen gick jag, mor, Anna och hundarna och letade efter Pelle som inte kommit tillbaka än, fick även reda på en tant som matar katter men när man knackar på så öppnar ingen. När jag kom hem somnade jag framför elden i finrummet/stora rummet, när jag vaknade gick jag och lade mig direkt i sängen.
Idag var jag hemma ifrån skolan då jag skickade till min lärare att jag är hemma för privata skäl men kommer på måndag. Jag tänker inte ta upp i bloggen om vad.
Så när jag gick upp blev det frukost med mor framför tv:n, somnade i 10 minuter sen gick vi en runda med Anna och letade efter Pelle. Knackade på hemma hos tanten idag med för hon kanske inte var hemma igår men ingen öppnade idag heller. Vi gick till affären sen hem för att äta soppa och sitta och prata lite. Sen åkte Anna iväg då hon skulle träna med hunden. Jag startade en film och somnade, Simon kom hit när jag låg och sov. Jag pratade med honom och hade ögonen öppna men somnade igen. När jag vaknade skickade jag till honom och frågade vart han var och då kom han in på rummet igen. Jag trodde att jag hade drömt om att han och mor stod och tittade på mig och pratade men jag hade fel. Nu har vi precis ätit och Frid, Linda och Mikael har kommit hit. :)

Varmt

- Inlägget publicerat 2014-01-23 klockan 19:00:00

 


30 min i skolan

- Inlägget publicerat 2014-01-22 klockan 17:35:00

Igår fick man skjuts till skolan där några timmars arbete avslutades med att sluta tidigare och så fick man skjuts hem igen. På kvällen gick jag och mor en runda.
 
Idag somnade jag om efter att mor hade väckt mig vid 9 då jag skulle upp och göra frukost för att sedan få skjuts till skolan av Simon så när jag vaknade var det bara att packa väskan och slänga ner lite frukost i en matlåda som jag fick äta på vägen till skolan. När jag kom fram fick jag redan på att vi bara hade en lektion då engelskan blivit inställd. Fick skriva till simon att jag slutade 14.00 men fick sedan ändra det till 13.40 och sedan skicka till honom att jag slutat 13.30. Som tur var hade han inte kommit långt så han fick vända. :)
Han drog och käkade på Lasses medan jag hade lektion på 30 min sen kunde åka hem. Skönt!

När vi kom hem fixade jag soppa och sen tittade vi på film. Anna har även varit här en runda och hämtat ett USB minne så jag kan få bilderna som togs i helgen då jag vet EN PERSON SOM KOMMER BLI VÄLDIGT GLAD! Han har skickat varannan dag och frågat om dem. haha

Frukost

- Inlägget publicerat 2014-01-21 klockan 11:00:59

Efter att ha ätit en god frukost och gjort mat som man ska ha med sig beger jag mig nu till skolan. Tur att jag har en fin pojkvän som kör mig dit när jag missat bussen. :) 

yummiiiii

- Inlägget publicerat 2014-01-20 klockan 08:47:00




video time

- Inlägget publicerat 2014-01-19 klockan 17:32:00
 

Härlig lördag

- Inlägget publicerat 2014-01-19 klockan 01:20:00
Idag när vi var ute och gick med Anna kom hon på idèn att vi kunde köra, leka med bilarna och fika någonstans på kvällen så jag skapade ett evenemang på facebook innan vi skulle äta. Efter att vi hade ätit drog vi och köpte fika, sen körde vi till de ställena de brukar leka på för att fotografera och filma dem. Vissa av oss bestämde oss för att köra till Bromölla för att träffa fler att köra med så vi körde dit.
 
Vi fick dra upp denna bilen då han skulle vända. Omöjligt att se att det gick ner lite där.
Vi började grilla på Bellas parkeringen. Kanske ska ha kaffe och varm chocklad med oss oftare för det tog slut väldigt fort. ;)
 
Tackar alla stollar för en jätte trevligt kväll. :)

Under tiden

- Inlägget publicerat 2014-01-18 klockan 16:44:30
I torsdags var jag och mor i Bromölla med Anna då hon skulle lämna blommor hos sin svärmor, mor skulle köpa skydd till skorna så hon inte ska trilla när hon är ute och går sen körde vi inom mormors där hon bjöd på fika. Vi gick en snabbrunda i Bromölla innan vi åkte hem där ifrån för att sedan gå en till runda när vi kom hem. :)
Hemma gick vi byarundan sen gick jag och My mer, så hon och jag gick i 2 timmar. :)

I går gick jag en runda med My och Anna för mor hade ont i ryggen, när vi kom hem till mitt åt jag soppa och efter en stund drog My och Anna så då passade jag på att titta på film. När far kom hem blev det kycklingsallad för att sedan åka med Linnea och My till Bromölla där alla lekte med sina bilar. Simon åkte hem men kom senare tillbaka för att hämta mig med fars bil, så han passade på att leka lite med den för att sedan åka till Lasses och äta med Nellie. Sen när vi åkte hem så fick jag leka lite. ;) Han sa att det går att lära mig med hur man gör. haha
 
Idag har jag än så länge kommit hem ifrån Simons där jag sov inatt, han skulle till Gränum. Sen har jag varit ute och gått en runda med Anna, mor, Nathalie, Linda.
Anna berättade en bra idè om att vi kunde samla ett gäng, ut och köra/åka bil, leka och fika någonstans så jag skapade ett evenemang på facebook för de som vill med. :)

God natt

- Inlägget publicerat 2014-01-15 klockan 23:00:00
Var ute och gick med My och hämtade paketet från gymgrossisten sen hem. Började titta på bad grandpa medan far gjorde mat och mor var på massage. 
 
När mor kommit hem och vi ätit körde jag oss till bromölla där det blev att handla. Har aldrig i hela mitt liv varit inne i en affär en och en halv timme men det var jag idag.
Sprang och scannade varor för att se vilka som var nyttigast och när vi mötte min kusin Johanna och hennes pojkvän som tränar folk på släggans gym så var vagnen helt okej. ;) 
 
Men nu ska jag sova så vi får höras mer imorgon. 


Tips!!

- Inlägget publicerat 2014-01-15 klockan 09:46:00

Refunder är en sida där man får pengar tillbaka när man shoppar och det finns hur många sidor som helst kopplade till refunder. Tex Bodystore, Gymgrossisten, Brandos, Bubbleroom, Björn borg, Cdon, Coolstuff, Clas ohlsons, Dustin, Ecco, Eleven, Footway, Foto, Hedbergs guld och silver, HP, Inkclub, MQ, Nelly, Netonnet, Nutrilett och sjukt många fler butiker som DU kan handla på via nätet och få pengar tillbaka.

Just nu när man blir medlem får man 48 timmars dubbel cashback!
Tex om ni handlar en vara som kostar 499:- och du egentligen ska få 1.5% tillbaka så får du hela 3% tillbaka. :)

Klickar ni på bilden kommer ni till Refunder.

Kom i form på 28 dagar!

- Inlägget publicerat 2014-01-15 klockan 08:36:00
Här är för er som vill tuta och köra med oss andra som gått med på att komma i form på 28 dagar, och för er som inte sett detta på facebook eller sett att han lade ut sin hemsida där han skriver om kosten osv klicka på bilden. :)
 

Smörgåstårta istället för skola

- Inlägget publicerat 2014-01-15 klockan 08:11:40
Nu när jag var på väg til bussen precis så ringde Hanna i min klass.
Hon frågade om jag satt på bussen men som tur var så var jag på väg dit. Hon berättade att hon satt och läste min blogg och att entreprenörskapen var inställd. Tur att man har någon som läser ens blogg. ;)
Så börjar inte förens vid 13 tiden..
 
Skickar med Simon som kanske ska komma ner sen så vi kan äta smörgåstårta och kanske se någon film. Men sålänge startar jag gårdagens PH. :)
 

God morgon!

- Inlägget publicerat 2014-01-15 klockan 06:43:00
Packat väskan för att åka till skolan, hörlurar mina bästa vänner! :)
Igår kväll satt jag uppe och fixade några tidsinställda inlägg som jag hoppas ni kommer tycka om. ;)

När jag kommer hem ska jag ut och gå med My, får ta forsarundan som är ca 2-2,5 km sen vandra ännu mer i lilla byn för att sedan köra övningarna när man kommer hem. Åker sedan till Bromölla för att handla, gud vad jag klagade över att vi inte hade något hemma och när jag väl hittade något så fick jag inte äta det. Vi måste handla nyttigare!

Mor gjorde även en grej som jag inte kan berätta än förens om ca 2 veckor då far läser min blogg. hehe
Men jag kommer berätta när vi fått det och far märkt vad som är fel, om han nu kommer göra det.
 

Hallouu kaa

- Inlägget publicerat 2014-01-14 klockan 18:30:20
Igårkväll gick jag en runda med mor och My, mor trillade och väjde sedan av för att hon hade ont i knäet. Jag och My fortsatte, fortsatte och fortsatte men sen skilldes vi åt. När jag kom hem gjorde jag enligt schemat jag har sparat på mobilen " Kom i form på 28 dagar". När jag gjort de sakerna gick jag ut och pratade lite med pojkarna sen hem till Anna där jag hjälpte henne med mailen då hon inte kunde skicka bilder hon tagit. Efter det gick vi och mötte Ida så det blev typ som byarundan den rundan vi gick. Åkte senare med pojkarna och Ida till bromölla men där hände inte så mycket.
Idag har det inte hänt så mycket, väntar på My för att vi ska ut och gå men vi får vänta på Anna då hon ska diska innan hon kan med. Sen hem och göra övningarna som ökas för varje dag. :) Efter det kanske man kan få övningsköra så vi kan åka och handla lite nyttigt. Hela familjen ska gå ner i vikt så man klarar det lättare än när man själv ska göra det och de andra frestar en!. Hemskt

I helgen har jag fixat arbete, ska skrapa rost under crossbussen och det bästa med det är att jag får betalt. :) hehe Linus har ju inte fått tummarna ur röven att göra det, han har haft jätte lång tid på sig, men ja, han har sketet i det. Men nu när jag förhandlade med far så skulle Linus helt plötsligt göra det, men han skulle inte ha betalt säger han men det får vi se sen när jag väl står där. ;)

Some things

- Inlägget publicerat 2014-01-13 klockan 17:47:00
Jacka / HÄR,  ring / HÄR,  Locktång / HÄR,  Body lotion / HÄR,  Parfym / HÄR.

Beställt

- Inlägget publicerat 2014-01-13 klockan 15:39:00
Quick diet complete / HÄR.                                                                                                     Viktraspaketet / HÄR.
Fri frakt om man handlar över 500 :-.
 

T-shirt / HÄR,  Shaker / HÄR,  Byxor / HÄR,  Slim gum / HÄR,  Bake protein / HÄR,  Nudlar och pasta 40 pack / HÄR,  Omega 369 / HÄR.
 
Fri frakt om man handlar över 499:- och handlar man för 1500:- får man shakern och t-shirten.

Våga ta lite mer

- Inlägget publicerat 2014-01-13 klockan 13:38:45
 

Vill du få tillbaka när du handlar ?

- Inlägget publicerat 2014-01-13 klockan 13:08:11
 
Vill du som bloggare eller icke bloggare tjäna en slant eller få tillbaka lite pengar när du handlar ?. Då tycker jag att du ska bli medlem HÄR!

Jag är medlem där och går genom den sidan när jag handlar på gymgrossisten eller bodystore så jag får tillbaka lite pengar. Som de "flesta" vet så brukar man bara kunna ta ut sina pengar ifrån andra sådana hära sidor när man uppnått 500kr men här kan du ta ut dina redan när du samlat ihop 200kr. :)

I´m back

- Inlägget publicerat 2014-01-13 klockan 12:37:59
Hejsan svejsan!
 
Varit sjuk tillsammans med far under förra veckan men nu är jag helt på bättringsvägen, lite täppt bara. :)

I fredags kom min kusin hit och vi satt och pratade om allt möjligt, när hon sedan åkte hem lade jag mig och tittade på film. Minns inte om jag somnade men det gjorde jag säkert! haha
Sen blev det mat, efter maten gick jag, mor och Anna en runda för att sedan gå hem till oss för att titta lite på tv medan jag gjorde naglar på mig själv. ( Som dock inte höll länge, brukar pilla bort dem ca 2-3 dagar efter att jag gjort dem. hehe )
När Anna hade gått hem kom Linnea och Linus hit en runda, vi tittade på tv och pratade. När de hade åkt hem startade jag en massa filmer och tillslut somnade jag.

I lördags var det meningen att jag skulle hänga med mor och grannen för att ut och gå men jag vände borta i korsningen då det började regna mer. Det visade sig att de inte heller gick så långt då mor snabbt var hemma igen. Så vi gick upp till affären för att handla. Säger bara en sak och det är att jag hatar påsar, speciellt plastpåsarna när de skär rakt in i fingrarna när man ska bära hem dem. ahhh! Jag somande i alla fall lite senare på dagen och vaknade på kvällen. Blev då att först träffa My och Linnea sen när de åkt kom Ida hit. Skulle följa med Ida till en fest där även My och Linnea var och det slutade med att jag och My fick utskällning av killen som hade den. Dock för löjliga saker! Men visst, tror man på allt man hör så. Stack där ifrån i alla fall...
 
Igår vaknade jag när mor och Anna kom hem efter att ha gått en runda med hundarna, så gick upp och käkade panpizza till frukost. Vafan tänkte jag, ska ju börja träna igen imorgon. Anna var hemma hos sig en sväng och sen kom hon och Jens för vi hade bestämt att vi skulle se på film. Fick vänta på Simon som hade varit i Gränum och sen startade vi den första filmen när han kom. När den var slut fixade mor Bullens korv medan jag och Anna gick en runda med hundarna. När vi kom tillbaka startade vi den andra filmen så nu har jag också sett de 2 Hobbit filmerna.

God mat och bio

- Inlägget publicerat 2014-01-05 klockan 05:45:33

Idag har jag inte gjort så mycket, blev att beställa mat på royal Thai som käkades hemma hos Simon. Vid 23 blev det bio med far, Linda och Frid, den nya paranormal activity. Satt och garvade igenom hela filmen medan Linda satt och skrek. Hahahaha xD

Blev avsläppt hemma hos Ida som jag varit hos nu hela natten. Men får snart ta mig hem för lite sömn innan man ska träffa Filippa imorgon eller ja, idag. :) 

Fredag

- Inlägget publicerat 2014-01-03 klockan 23:18:00
Idag kom Anna hit och ville att jag skulle hjälpa henne att redigera lite bilder, blev nöjd med denna. :) När Anna gick hem åkte jag, mor och far till Bromölla möbelaffär för att inhandla ett nytt soffbord. Sedan åkte vi inom brödernas där far skulle ha lite saker. På hemvägen blev det inom pizzerian. :) 
 
Bordet har inte monterats upp än men det sker antagligen imorgon. Är så himla sugen på att hitta på något imorgon, typ äta på royal Thai och bowla eller gå på bio. :) 

Under 2013

- Inlägget publicerat 2014-01-03 klockan 02:22:06
I början av året flyttade vi ut ifrån Råby där vi bodde i min mormors hus tills det blev sålt. Lyckades låsa oss ute också en gång så när mor skulle åka ut med Simons bror med en massa nycklar för att se vilken som passa krockade de med en älgkalv.
Var och kollade på kong christian rallyt med folk. :)
Tältade nere vid sjön med Simon och nere i hålan med mor.

Fick en ny kamera, stativ, väska, objektiv, minneskort och en liten högtalare man har i nyckelknippan utav mor och far. :)
En utav mina första bilder jag tog med min Canon Eos 7D. :)
Inskaffade mig en dator till i somras så nu har jag en i reserv i fall om min skulle gå åt skogen. Köpte även en extern hårddisk som används väl. :)
Testade mitt nya objektiv, då de berättade att fågelfotografer använder den sortens.
Var på bio med Simon och kollade på fast & furious 6. :)
Varit på den årliga loppisen i Näsum. :)
Firade morsdag borta i kiosken med familjen, farfar,farmor och mormor. :)
Min klass vann karnevalen 2013. :)
Var i stan och på sweden rock där jag hittade grymt mycket kläder och annat. :)
Var ute på sjön oftare än vad jag brukar och kul var det. :)
Grillade med vänner och hade det trevligt som attan. Måste göras 2014 också! :)
När man samlade ihop ett gäng att spela brännboll och att det sedan blev fler och fler som började vara med var otroligt kul.
Tittade på The Lone Ranger på bio. :)
Vi åkte till Ullared där jag och mor shoppade loss medan far och Simon låg i husvagnen. :) Efter Ullared åkte vi upp till Stockhom där Linus var och då passade Simon på att köpa bil. :) Skedde även en bilolycka på vägen upp dit. På vägen där ifrån åkte vi till en crossbana där far skulle sköta tidtagningen. :)
Passade på att bränna mig men absolut inte bli brun.
Jämke hade 50års jubileum. Blev en träningshelg och sång på kvällen. :) + att mor och far firade årsdag så fick smyga iväg med bilen när far skulle köpa blomma till mor. :)
Umgicks väldigt mycket med denna tjejen också. Drog och badade, spelade kubb, tältade i trädgården, hade grillning, fester och var ute och gick.
Var på kusinträff och träffade mors kusiner och trevligt folk. :)
Drog till stranden, spelade boll, kastade boll och badade. :)
Sommarjobbade hos far. :)
Var på bio och kollade på Grown Ups 2. :)
Inte långt där efter drog vi och kollade på The Wolverine. :)
Var på Bellas Place och tittade på Det kliar på hakan. Filmade även och lade upp på min youtube kanal. :)
Vi drog och spelade minigolf, jag förlorade men spelar man med roliga människor så blir det kul. :)
Jag klämde fingrarna i en volvo 140, så fick skjuts av Anna in till akuten där det var kaos på min sida av skynkena. Men som tur var tog ringen den största smällen. Dock var jag orolig då det blödde under ringen.
Jag hade nykter kräftskiva med folk man brukar vara ute på sjön med eller träffa på fester. Anna träffar man varje dag då vi är ute och går eller hon kommer hit och myser. :)
Fick en blomma utav Bosse som tack. :)
Senare var man på kräftskiva hos farmor och farfar då man träffade trevligt folk. :) Håkans dotter och min kusin Nellie.
Började skolan igen med kära klasskamrater. :)
Frid, Oskar och Emil hade gjort en tårta och kreativa var dem. ;)
Var på dragracing i Malmö med mor och Simon. :)
Var på vikinga marknaden i Näsum, lyckades handla detta året med. :)
Fixade priserna på Jämke och på kvällen gjorde Linda pannkakor. :)
Åt grymt mycket kantareller i år, ÄLKSKAR KANTARELLER!
Var på gäddträffen men lyckades inte få någon fisk men åndå så fick jag en keps då de tyckte att jag såg ut att frysa om huvudet. :)
Var ute och gick med Anna, mor och de nya grannarna. Första gången man träffade dem. :) Blev lite höstfotografering i en kohage. :)
Jag stod för maten ett antal gånger detta året men att ge sig på dessa räkorna. Testa sig fram är det bästa och ja det gjorde jag. Gott blev det också. :) Och så kommenterar min kusin på Instagram tror jag det var att när hon flyttar hem ifrån så ska jag laga mat till henne. ;) haha
Blivit mycket ätande på Royal Thai och Thaivagnen i Bromölla. Har min standard mat på olika matställen. :)
Hade halloweenfest men den lyckades bli förstörd. 
Var på öppet hus och blev jagad av en lärare. hehe :)
Var på Näsums Hjulrunda och där jag handlade lite och tog en lott. :)
 
Som jag sedan vann på. En grymt bra plattång!
Vi firade Morgans 50 år på steakhouse.
Var i stan och julhandlade med bror, Frid, Linda och mor. :)
Jag stod för maten, såklart man drar till thaivagnen då. :)
Vi firade jul hemma helt själva för första gången.
Den 25e åke vi upp till farmor och farfar på den årliga middagen och efter det blev det bio.
Firade sedan in det nya året med vänner. :)
 
Var på nitro circus i Malmö också, har bara videos där ifrån dock..
 
Men detta har varit ett toppen år, mycket har jag hittat på med folk, tiden har bara sprungit iväg. Jag hoppas att detta året blir lika bra som det förra men varför inte få det att vara bättre än det förra ?. :) Super duper långt inlägg då jag har många bra stunder med alla människor. Har inte tänkt på att jag använt kameran så mycket. Varit på så många evenemang som möjligt för att förgylla mina dagar med minnen. :)

Mina mål 2014

- Inlägget publicerat 2014-01-02 klockan 00:58:37
 

31/12 2013 - 1/1 2014

- Inlägget publicerat 2014-01-01 klockan 19:36:00
Dagen började med att springa ner och duscha sen kom Frid och Linda hit för att kolla på hockeyn med min mor. Linda plockade mina ögonbryn så hon fick se lite tårar. ;) Mor och Frid började fixa maten medan jag och Linda fixade oss och gjorde en spellista med musik. Vi käkade tacos vid 5 tiden sedan satt vi och drack gott och pratade. Träffade Emma en runda då hon var på fest i närheten, när vi gick åkte Simon hem för han mådde inte bra. När vi kom tillbaka tog vi fram ostbågar, chips och dipp. Senare slog kl äntligen 00.00 och vi skickade upp våra raketer, big air gillade jag verkligen!. Frid bjöd på dricka där ute och Hanna filmade när jag står med en lanterna och frågar när jag ska släppa var 5e sekund. haha :)

Festen fortsatte och mor kom hem, folket försvann mer och mer så tillslut var det bara vi kvar. Alla gick och lade sig vid 4 medan jag sattr uppe till 05.45 för att redigera bilder.

Nyår

- Inlägget publicerat 2014-01-01 klockan 19:26:00

RSS 2.0