Under dagarna

- Inlägget publicerat 2013-12-31 klockan 03:08:04
Fredag!

Jag vaknade sent på eftermiddagen så drygade bara runt tills vi skulle beställa mat och när jag åt kom Anna. Vi gick en runda sen mötte jag Linda vid bussen då Linus, Frid och Mikael skulle ner och gymma, när vi kom hem satt vi bara och glodde på datorn tills killarna kom tillbaka. Senare på kvällen följde jag Mikael hem och träffade Simon.

Lördag!
 
Steg upp vid 11 för att åka och köpa mat och raketer till nyår sen när vi kom hem duschade jag medan mor och Simon, Frid och Joel tittade på hockey. Gick upp och fixade mig för att sedan dra på fest. Kom hem vid 5 tiden tror jag och la mig.

Söndag!
 
Vaknade, tittade på hockey med mor, Frid, Linda och Anna medan vi fikade och hade mysigt. :) Efter hockeyn stack jag och tjänade 200:- genom att städa lite snabbt. :) Kanske ska börja göra så oftare. Haha
 
Måndag!
 
Idag vaknade jag och hängde med Frid, Oskar och Mikael till Bromölla där vi handlade in det sista tills imorgon sen plockade vi upp Linda på hemvägen. :) Skulle beställt thaimat idag men blev inte så. När vi kom hem satt vi och pratade lite för strax där på kom Hanna hit. Emil, Anna, Farmor, farfar och mormor var också här och firade mor för hon fyller år idag och på kvällen blev det pizza. Sista pizzan för i år och så blir det bara sallad nästa år. Men ännu senare på kvällen kom Ida och Johanna på te.
 
 

Torsdagen den 26 December

- Inlägget publicerat 2013-12-27 klockan 01:26:00
Var inne i stan på mellandagsrean med mor,far och bästavän idag. Så snabb jag var på att handla idag har jag aldrig varit förut. Brukar gå och mysa omkring i butiker men idag var det stressLina som kom fram, skulle ju inom så många affärer innan far skulle hämta oss efter att han varit på MediaMarkt, Biltema osv. Detta fick jag i alla fall med mig hem. :)

Mot slutet började mor må dåligt så hon gick bort för att vänta på far. Och sedan vi kom hem har hon legat i sängen hela tiden. När vi släppte av Mikael drog vi hem och packade upp våra saker och far behövde lite hjälp med sin nya mobil. Efter det gick vi ut i garaget då han visade upp vad han köpt och lade det rätt i lådorna där ute och sedan körde vi hem till Simon där jag hämtade datorn och allt annat jag hade haft med mig för att ligga där 1 natt. haha makalös...
På hemvägen körde vi och hämtade pizzan jag hade smygbeställt till familjen. Jag, bror och far åt medan mor bara ville ligga i sängen. Sedan duschade jag och när man kommer ut ur duschen är man bombad med sms!. Kul att man är populär ibland. ;) haha
Johanna, Adam och Cronqvist kom hit en runda sen när de drog så kom Simon, han missade dem precis. När han drog började jag plocka undan i köket, källaren och sedan lite på rummet. :)

Nu ska jag sova, hoppas ni har det bra och sover gott så uppdaterar jag mer imorgon. :)

Middag och bio

- Inlägget publicerat 2013-12-25 klockan 23:39:47
Vaknade och fixade till mig idag för att dra till farmor och farfar på den årliga middagen. Efter att vi fått god mat och fika åkte familjen till Bromölla för att titta på bio. Far fick det i julklapp och filmen var : hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. :)
 
Filmen var bra och när vi kom hem gick jag en runda med Anna. :) Nu sitter jag hemma Johanna, Cronqvist, My och Zack.

Jul 2013

- Inlägget publicerat 2013-12-25 klockan 13:52:47
 

Paketspelet

- Inlägget publicerat 2013-12-24 klockan 23:17:25

Idag vaknade jag upp med ett leende på läpparna som varje jul. 😊

Fixade mig, tittade på Kalle Anka, åt god mat och öppnade fina paketer. 😊

Sen kom Emil och frågade om jag skulle med och lämna Ida i Olofström som sedan blev en tripp till Ikeas parkering där vi plockade upp My. 

När jag kom hem igen så fixade jag och far högtalarna. När Simon kom spelade vi paketspelet och det som är på bilden vann jag, haha 😉
Sen gick vi och lade oss efter en familjebild. 😊

Vad jag fick i julklapp (första videon jag gjort så mobba inte )

- Inlägget publicerat 2013-12-24 klockan 21:59:00

 


Myskväll

- Inlägget publicerat 2013-12-23 klockan 17:31:46
Idag när jag vaknade gick jag och mötte mor vid affären för att sedan bege oss hem, hemma satt jag lite vid datorn innan vi skulle ut och gå med Anna och hennes hund. Efter rundan blev det fika hemma hos oss innan vi började på att måla naglarna, ha ansiktsmasker och fotbad. Jätte mysigt :)

Snart är maten klar sen blir det att duscha för att ta en sista runda med hundarna innan lägdags. :)

Snott julskinka

- Inlägget publicerat 2013-12-23 klockan 03:35:00
Idag har det inte hänt så mycket, vaknade upp hemma hos Simon och begav mig hem för att slå in lite fler paket och sedan fixa Mys naglar. :) Efter det kom mor, far och bror hem ifrån farmor och farfar då de upptäckte att jag hade snott lite julskinka och självklart ska far överdriva och säga att jag tagit halva!.

Senare på kvällen/natten åkte jag, Mikael och Simon till Kristianstad, tog en runda i Bromölla och sedan hem. Spionerade hemma hos farmor och farfar gjorde jag också denna natt. HAHA
Annars hände det inte så mycket mer.

Wait for a minute

- Inlägget publicerat 2013-12-22 klockan 15:55:00

Himmelriket

- Inlägget publicerat 2013-12-22 klockan 02:30:31
Idag när jag vaknade så var det bara att klä på sig och ta bussen med mor till mormor. När vi kom dit gick vi direkt bort till Natur gott där jag var i himmelriket! :) Handlade massvis med naturgodis, synd bara att jag tog en påse med jordgubbar för de var grymt goda. När vi kom tillbaka satt vi bara och tittade på tv, gick ner och köpte pizza på Baldakinen sen hem till mormor igen där vi fortsatte titta på tv. Somnade tillslut och mor tyckte att det var väldigt kul då hon knäppte en bild på mig när jag låg och höll om en nalle för att sedan lägga ut den på facebook. Far och bror kom senare för att hämta oss och då blev det att köra inom Maxi, förstod inte varför men far köpte ännu en julskinka..

När vi kom hem kom Ida, My, Zack , Johanna, Cronqvist och Simon över. Blev att kränga naturgodis och bara prata en massa. Så nu har jag precis kommit hem till Simon där jag kommer spendera natten.

No strings

- Inlägget publicerat 2013-12-21 klockan 13:53:00

Tiggarna i stan

- Inlägget publicerat 2013-12-21 klockan 02:11:00
När vi var i stan i lördags var det en man som gick konstigt ( handikapp ) och tiggde pengar. Först ignorerade jag honom för att jag tänkte på den videon jag sett på facebook där en kvinna lurar folk att hon är uteliggare. Så jag gick vidare in på Indiska där jag handlade lite med och till min mor som hon skulle få i julklapp. När vi kommer ut där ifrån tänker jag bara på mannen och på det min far sagt tidigare under dagen.
 
Alla kan gå förbi dem men ingen ger dem en slant, det är för en god gärning. Men de kan gå in på tex H&M och handla för tusentals kronor och inte tänka på människorna som gör kläderna i andra länder för kanske 5 spänn när de förtjänar mer. Han menar på att dagens människor är så himla egoistiska.
 
Mor tror att jag ska svimma när jag står där ute då jag inte svarar henne när hon säger att far och bror är i en annan butik längre ner på gatan. Jag såg antagligen förvirrad ut så hon gick fram till mig och jag frågade vad det var. Jag berättade då att jag ville ge mannen pengar så vi gick dit. Jag lade pengar i hans hatt samtidigt som jag tittade ner i den.

Jag tänkte " hoppas det är som han lägger pengarna i fickan för i hatten ligger inte en enda krona."

Han tackade för pengarna även om jag inte hörde/förstod vad han sa så tog han sig för hjärtat med knuten hand och sade något om och om igen.

Jag tycker att fler människor ska lägga pengar i hattarna eller i kopparna de behövade har med sig. Eller så kan man alltid köpa en macka och dricka till dem om man nu verkligen vill se till att pengarna inte går till onödiga saker , tex droger eller alkohol. Även om det finns de människor som luras så finns det även de som inte gör det. Man kan aldrig vara på den säkra sidan, men även en 5a kan göra skillnad.
 

Run for cover

- Inlägget publicerat 2013-12-20 klockan 23:51:44

tidsinställda inlägg

- Inlägget publicerat 2013-12-20 klockan 23:45:10
Som ni märkt så har jag inte bloggat på en vecka ännu en gång men måste få det till en vana igen. Så nu har jag gjort några tidsinställda inlägg, så det är bara att bläddra neråt för att checka dem. ;)

Jag har inte gjort något för i onsdags för jag kommer inte ihåg vad jag gjorde då. hehe

Friday

- Inlägget publicerat 2013-12-20 klockan 23:37:30
Idag har jag inte gjort så mycket, somnade vid 20-21 tiden igår och sov till 11-12 tiden idag. Himla skönt var det!
Skulle egentligen ha jobbat idag men så blev det inte. Gick upp, lyssnade på lite musik medan jag slog in de sista paketen. Dock till djuren i huset. haha :) Men de måste ju med ha något. Sen duschade jag.

När mor och far kom hem blev det mat, tog en sallad idag. ( Alla som känner mig vet att vi har pizza fredag och har alltid haft. ) Sen kom Ida och Johanna hit och snackade lite, men de skulle gå en runda så de drog igen. Blev i alla fall att hämta bror i Vånga då han var hos vår söta släkting Erik.

Nu blir det att fortsätta sitta vid datorn med musik i öronen medan Simon och "alla" andra festar. :)

Rocky i sin nya tröja

- Inlägget publicerat 2013-12-20 klockan 22:09:15

Här kommer en bild på Rocky och hans nya tröja vi bytte till i lördags då jackan var för liten och inte fanns i den storlek vi skulle ha. Han tycker dock inte om den då han vägrar att gå.

Thursday

- Inlägget publicerat 2013-12-19 klockan 23:28:04
Idag hände det inte så mycket förutom att det var sista dagen i skolan idag. (Y)
När jag kom hem så startade jag en film, sen kom mor och far hem då mor skulle till tandläkaren så jag hängde med. Jag och far släppte av mor hos tandläkaren sen beställde vi mat på thai vagnen och efter det drog vi till brödernas. När far shoppat klart drog vi till thai vagnen och hämtade maten sen mor för att dra till maxi och handla det sista nu till jul. :) Maten får vi hemskickad från mat och ro eller vad det heter. Var även på apoteket för mor skulle hämta ut något där, själv hämtade jag ur min andra med magkatarrstabletter och köpte aknemedel.

När vi kom hem packade vi upp sen fortsatte jag att kolla på film. Sen kom Simon hit och jag somnade i hans knä, han skulle till sin bror så han fick flytta mig och jag sov vidare.

Tuesday

- Inlägget publicerat 2013-12-17 klockan 22:17:00
Idag så har det inte heller hänt så mycket,Om jag inte minns fel så kom Nathalie över och snackade lite innan jag tog en byarunda med Anna, Linda och mor. Rocky vägrade först gå ifrån vårt med den nya tröjan vi fixade till honom men tillslut gick han. :) haha


Snart är det jul och Joel visar det med sång

- Inlägget publicerat 2013-12-17 klockan 14:11:00

 


Monday

- Inlägget publicerat 2013-12-16 klockan 21:58:00
Idag har det inte hänt så mycket, Jag, Simon och Mikael drog till maxi för att panta flaskor då vi hade en del nere i källaren. Simon släppte sedan av Mikael och mig hemma hos mig för att Emil skulle komma. Efter en stund så drog vi allihopa till Lasses för att Simon skulle äta.

Sunday

- Inlägget publicerat 2013-12-15 klockan 21:52:00
Idag vaknade jag vid 16 tiden och hade en massa sms på mobilen. Kan inte förstå att jag låtit dagen flyga iväg på det där viset.

I alla fall, far kom och hämtade mig då jag behövde hem och läsa klart en bok, sen kom Frid hit och vi satt och pratade lite. Sedan kom My och Adam så det bjöds på kaffe ;) My målade sina naglar som vanligt när hon kommer hit. haha
Sen duschade jag och efter det så tog jag och Simon en runda i skogen och efter det träffade vi Mikael som jag råkade väcka. Sorry

Lördag

- Inlägget publicerat 2013-12-14 klockan 20:27:55

Idag vaknade jag hemma hos Simon av att mor ringde. Hela familjen åkte in till Kristianstad där vi julhandlade in det sista så när vi kom hem gick jag ner och slog in allt. Blivit lite under granen nu. :) 
Träffade även Tina då jag läste att hon skulle jobba så sprang in på hööks. :) 

Nyss duschat och nu beger jag mig till Simon där lite annat folk också är. :) 

Thank god it's Friday

- Inlägget publicerat 2013-12-14 klockan 00:34:30
Hej allihopa! :) 

Idag har jag inte gjort så mycket. Dagen började med fika i klassrummet innan vi drog oss ner till kyrkan för att kolla på luciatåget. Sen åkte vi skridsko på idrotten då jag fick kramp under foten. Hehe :) 

Åkte med Linus, Linnea och Jönne hem till Linnea där det blev en snabb fika innan jag fick ta bussen hem. 
När jag kom hem hann jag spela lite musik innan Simon plockade upp mig och Mikael för att köra till körskolan där jag pluggade med Jennifer och träffade fladdermusen! :D 

Nu sitter vi hemma hos Simon och spelar spel innan det blir sångdags för att åka in till Kristianstad imorgon vid 11. :) 



Du har mycket att ge och få

- Inlägget publicerat 2013-12-13 klockan 07:15:00

Äventyr hade inte alls suttit fel, eller det är bara som jag känner just nu. Jag har så mycket att ge men kommer jag få utav den personen ?. Det vet jag inte, eller jag är ganska säker på att jag inte kommer få något tillbaka.

Julklapp till tjejer

- Inlägget publicerat 2013-12-12 klockan 22:50:19

Här är en perfekt julklapp till en tjej man tycker om. Tror faktiskt att alla tjejer hade uppskattat det som julklapp eller födelsedagspresent. Finns på eleven.se

Rocky road

- Inlägget publicerat 2013-12-12 klockan 21:02:39
Mor gjorde rocky road för några dagar sedan och nu sitter jag och kränger upp det. ;) haha
Idag har rummen städats och rensat garderoben har jag också gjort. Gått en runda med Anna, mor och Frid men nu sitter man hemma med en kaffe.

Paket

- Inlägget publicerat 2013-12-12 klockan 18:38:54

Hämtade ut mitt paket ifrån eleven som ni ser. I paketet säger jag inte vad som finns utan det får ni se på julafton. :)

Go kväll

- Inlägget publicerat 2013-12-11 klockan 20:31:32

Idag kom jag på vad böcker är till för, efter att ha läst lite så somnade jag på boken. Så min mobil blev snodd av Linda, fick radera närmare 300 bilder.

Nu sitter jag, My och Linnea inne på rummet med varm choklad och marshmallows. :) 

Good night

- Inlägget publicerat 2013-12-10 klockan 23:50:00

Idag har jag inte gjort så mycket. Ringde och väckte Simon så vi kunde köpa thaimat då jag var jätte sugen på det innan. Och då passade jag på att köpa till hela familjen. :)
Efter att vi ätit kom Frid hit och jag fotograferade det jag hade köpt i helgen som jag sa skulle komma upp i veckan. :) Nu så har jag duschat, sitter och kollar på julklappar jag ska beställa imorgon. :)

Inhandlades i lördags

- Inlägget publicerat 2013-12-10 klockan 20:23:43
Har inhandlat mer men det är inslaget då mor ville att lite skulle vara till jul. :) Mina nya byxor kom heller inte med på bild men de är "läskigt höga" som killen i affären sade. haha :)

God natt

- Inlägget publicerat 2013-12-09 klockan 22:56:00
Såhär ser det ut när jag sitter med datorn vid brasan och bloggar, ska snart ut med Rocky innan jag ska lägga mig i sängen för att orka med skoldagen imorgon. :)
Får även ta och fotografera och lägga upp det som blev inhandlat i kristianstad i lördags. Det kommer förmodligen upp i veckan. Ha de gött! :)
 

We want snow but not the cold

- Inlägget publicerat 2013-12-09 klockan 22:11:28
Idag missade jag bussen så sjukanmälde mig och tog nästa så jag kom när relgionkunskapen skulle börja, alla satt utanför och väntade på läraren men hon kom inte och så fick vi reda på att hon var sjuk och lektionen inställd. Yey! Började istället median tidigare då vi skulle göra julkort/julbilder så fick Linnea till att sätta sig och ta lite bilder på sina skor vid fönstret. Och såhär blev resultatet av denna bilden. :)

Gjorde en likadan bild innan fast fick till färgerna bättre då, men så laggade skolans photoshop så fick klicka ner allt och göra om. Lite dystert faktiskt.  :/

Helgen

- Inlägget publicerat 2013-12-09 klockan 21:40:22
I lördags åkte jag, bror, mor, Frid och Linda in till stan där vi började morgonen med att ta en fika men sen var det full fart in i nästan alla affärer. haha Missade några dock men jaja, det är sådant man får ta. :) Blev mat på Kimpos men det smakade inte gott som det brukar, blev faktiskt besviken där. Partaj stängde kl 15.00 så hann inte in där heller då de hade den grej far önskade sig i julklapp. Men bror var i alla fall nöjd med kläderna jag tog fram till honom. ;)

När vi kom hem så vart det bara att byta om och fixa sig inför kvällen. Hade lite folk här då vi drack och spelade spel. Lyckades vaxa Joels bröst, den grejen hade vi skrivit speciellt för honom och videon ligger ute på facebook. Kan se om jag kan få tag på den så ni också kan få se den. ;) haha Han rörde inte en min.
Igår ( Söndag ) drog jag, mor och bror till Bromölla för att fortsätta handla till julen, men för min del blev det mer julpapper, rosetter osv till paketen när vi var på ML men vi vandrade vidare till Juhlins där bror köpte julklapp till sin flickvän och efter det åt vi på Royal thai. Super god mat! :) Direkt efter maten skickade jag till Simon och frågade om han kunde hämta oss utanför bion, dit vi hann innan det började regna ännu mer. Passade då på att gå inom Solhörnan och köpa en parfym, Rihannas nya. :) När vi kom hem blev det julklappsinslagning och mys framför tvn. :)

Dock så har vi några julklappar kvar så det blir in till Kristianstad någon dag igen innan jul. :)

veckan

- Inlägget publicerat 2013-12-06 klockan 22:07:16
Under denna veckan som gått har det julbakats. Och så har vi haft jätte fina sovmornar då svenskan varit inställd. Har även legt med lego på media lektionen. :)
Imorgon ska jag och några andra in till stan och julhandla sen på kvällen blir det mys med vänner. :)

2 december

- Inlägget publicerat 2013-12-02 klockan 19:21:08
Idag kom jag till skolan och skulle göra prov så hade jag glömt pappret och det fanns inget omprovtillfälle på det så jag åkte hem. Hemma mötte jag Oskar och så lades det ut på våran gemensamma fb sida i klassen att om man pratade med vår lärare så fick man plugga till provet hemma så jag ringde till henne för det hadde inte varit lönt att åka dit sen direkt hem igen.

Blev att titta på film eller ja titta på film, kommentera genom alla filmer vi sett. haha Sen kom Frid och nu ska vi baka. Håller just nu på att göra knäck men sen får man se om det blir pepparkaksbak. :)

Önskelista

- Inlägget publicerat 2013-12-02 klockan 19:14:33
Nya högtalare till rummet då jag lyckades ta sönder de förra så att det inte kom något ljud genom att spela för högt. Hehe
Och pengar så jag kan köpa det jag behöver. :)

1 december

- Inlägget publicerat 2013-12-01 klockan 23:55:02
Idag vaknade jag upp på Simons soffa sen drog jag till affären där jag skulle möta mor, mötte även Frid och Oskar där så vi gick hem till mig. Satt och funderade på vad vi skulle hitta på så jag eldade lite medan Frid satt vid datorn. Hade även tävling med Oskar om vem som kunde få bäst smygbild på Frid. Tillslut gick vi ner i tv rummet och startade en film och mot slutet bestämde vi oss för att köra till Bromölla där vi träffade Linnea.

Steakhouse

- Inlägget publicerat 2013-12-01 klockan 23:50:56
Igår var vi på steakhouse och firade Morgan då han fyllt 50 år. Himla mysig och bra lördags kväll! :)

Det var även en som hade svensexa vid ett annat bord och han skulle samla på tvättlappar ifrån trosor. Haha 
Efter att ha suttit på steakhouse ett tag så gick killen som skulle gifta sig ner mot mig och tar fram en sådan tvättlapp från trosor och säger " Vi låtsas att jag har fått denna av dig", jag nickade medans jag höll på att dö av skratt och så gick han bort till sina vänner för att visa upp den. Och när vi hade ätit färdigt och skulle gå så reste de sig upp och sjöng för Morgan.
 
När jag trodde att vi skulle hem så skulle vi till hemmakväll också och när vi kom in där så sade personalen att de stängde om 1 minut. Alla tog det de skulle ha och jag lyckades få tag på ett skal till mobilen. Sen åkte vi hem men lämnade far hos Morgan. Hemma hos mig mötte vi Oskar som hängde med hem till Simon där vi tittade på film och jag lyckades somna.

RSS 2.0