Beslutsångest

- Inlägget publicerat 2013-10-30 klockan 15:54:06


Paket

- Inlägget publicerat 2013-10-30 klockan 14:48:35

Varit på jobbet och kom typ nyss hem för att duscha men jag hann hämta ut mitt paket på posten. Perfekt att få det 2 dagar innan halloween festen :) 

Men nu måste jag skynda mig då jag ska till körskolan snart. :)

Gårdagen

- Inlägget publicerat 2013-10-30 klockan 14:47:08
Igår jobbade jag och när jag kom hem träffade jag My och Linnea lite snabbt, Linnea fick köra mig till posten där jag hämtade ut min nya mobil. :) Direkt efter det fick jag köra när vi skulle hämta Linus men på hemvägen körde far. :) Blev hem till Simon och sova. 


Två fina

- Inlägget publicerat 2013-10-29 klockan 10:25:53
 
 

Storm?

- Inlägget publicerat 2013-10-28 klockan 13:59:04

Bilden blev konstig, tagen med mobilen i alla fall. Sitter på fars jobb och gör absolut ingenting, ska städa hans bil när vi kommer hem ( det behövs ).  Sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske lite läxor kanske.... Tråkigt men måste göras.

Hörde att det skulle bli storm idag, ingenting jag har lagt märke till och antagligen inget jag kommer lägga märke till heller om det ska hålla på att fjollblåsa som det gör nu.  

Lördag/söndag

- Inlägget publicerat 2013-10-28 klockan 13:49:01
I lördags vaknade jag upp hemma hos Simon, han var inte hemma så jag gick till affären där jag mötte mor och farfar. Bestämde då att vi skulle ha tacos hemma. :) Jag och mor satt och tittade på film på mitt rum medans vi åt sen gick vi en runda med de vanliga ;) . När jag kom hem plockade Simon upp mig och vi drog hem till honom. Tittade film och mös innan vi gick och lade oss. :) 

Vaknade såklart upp hemma hos Simon i söndags då jag sov där ;) . Simon hade lyckats sälja bilen och efter det körde han hem mig för att han skulle iväg. Då passade jag på att duscha för att vi skulle lämna Linus hos hans flickvän som vi sedan gjorde när alla var klara. På hemvägen skulle jag få köra men kom på att jag glömde papperna hemma så far fick köra hela tiden. Hehe när vi kom hem gick jag och lade mig. :) 

Beställt

- Inlägget publicerat 2013-10-28 klockan 11:26:00
 Gjorde en liten beställning tills fredag då jag inte vet vad jag ska vara till halloween. Inspiration från weheartit söker jag nu. Köpte även en tomtesäck till jul. 😊
 

Fredag

- Inlägget publicerat 2013-10-26 klockan 00:15:13

Idag var det skola och på både engelskan och entreprenörskapen fick vi gå ifrån när vi var klara. Efter skolan kollade jag på film och sedan kom några stycken hit, vi kollade klart på filmen och nyss gjorde Oskar pannkakor . När jag har packat väskan ska jag gå till Simon, annars blir bara jag och mor ovänner..

iPhone 5s guld

- Inlägget publicerat 2013-10-25 klockan 00:18:49

Lyckades beställa en iPhone 5S guld precis ifrån 3. Ringde exakt 1 minut över och kom fram efter 2 minuters kö, nu är frågan om Simon lyckas 😉. Haha 

Igår och idag

- Inlägget publicerat 2013-10-24 klockan 22:05:23
Igår när jag kom hem ifrån skolan kom My, Linnea, Nathalie, Oskar och Emil hit sen gick vi en runda och så kom även Frid. Mor som skulle handla kattmat glömde kattmaten när vi väl handlade. När vi kom hem kollade vi lite bilar på blocket. 😊


Idag följde mor med till skolan då jag hade 2 lektioner och sedan utvecklingssamtal. Och så fick vi veta att en vän hade varit försvunnen igår från 17-18 tiden igår och alla var oroliga, efter flera timmar så kom han gåendes på skolan så jag gav han en liten smäll. Efter utvecklingssamtalet drog jag och mor till Royal Thai där vi mötte Simon som vi åt med. 😊 När vi kom hem bestämde vi oss för att gå våran dagliga runda med Rocky. 😊 Nu ska jag duscha och försöka hålla mig vaken till 00.01 då 3 släpper iPhone 5S som jag planerar att skaffa. Hoppas bara jag lyckas innan alla är slutsålda 😁

Prinsesstårta

- Inlägget publicerat 2013-10-24 klockan 21:54:55

Kunde inte uppdatera innan i skolan men hittade denna klänningen igår när jag satt vid datorn. Första tanken var ; vem vill ha en prinsesstårta på sig ?. 😂Bara för det tyckte min mor att jag skulle ha den på mig på balen om över 1 och 1/2 år. Om man nu vill ha alla människors uppmärksamhet så visst, men jag har redan sett min. 😉

Hyfsat lyxig vecka

- Inlägget publicerat 2013-10-22 klockan 18:01:06
Med tanke på körskolan så har jag inte haft någon sovmorgonstisdag och idag var en dag jag fick behålla min sovmorgon men nästa vecka blir det ändringar på det igen då man ska upp och jobba hos far.
Idag har jag haft 2 lektioner och klassråd. På klassrådet bjöds det på fika som några i klassen hade gjort, jätte gott! 😊

Fick även reda på att svenska lektionen blir inställd på torsdag så det skriker sovmorgon denna veckan! 😉 Men har även utvecklingssamtal efter skolan på torsdag, suger då jag varit borta mycket.
På fredag kl 10.00 ska vi samlas i aulan för det är någon kvinna som skulle snacka vampyrer där för att vi snackar film på svenskan. Och så har vi ett test på entreprenörskapen, hoppas att vi får kaffe och fika som varje fredag. 😉

Illa beteende

- Inlägget publicerat 2013-10-22 klockan 16:22:00
En dag skulle jag och Simon upp och äta middag hos en vän som jag och en annan person har gemensam. Denna personen hade blivit ovän med mig under sommaren för ett gruskorn kan man säga, jag ville lösa det men det ville inte hen.  När vi skulle på middagen i alla fall så stod hen och gjorde grimaser bakom min rygg och det speglade sig i fönstret så jag såg.En vän där gav mig lite uppmärksamhet genom att prata med mig och det verkade hen inte tycka om så hen var vid mig hela kvällen kändes det som och typ skulle se till att jag blev utfryst. Hen blängde på mig och betedde sig allmänt illa. Men jag visade ingeting förutom att jag var tystare än vanligt för jag har växt ifrån det där tramset.

Nu i skolan så blänger / stirrar hen och min vän har lagt märke till det så hon står och stirrar tillbaka på hen. Ska jag gå förbi så vänder sig hen och hens vänner sig så det står i mot mig när jag kommer. Bryr mig inte så jag går bara förbi, tror de att jag är rädd för dem eller ?. Nej det är jag inte, jag tycker inte om beteendet. Speciellt inte när hen slänger ur sig saker mot äldre människor, så himla pinsamt! Stod och gjorde grimaser mot min mormor när hon hade ryggen i mot, vem fan gör något sådant ?! En person som ger sig på äldre som inte gjort dem ett skit har ingen respekt.

Jag vet om att man inte kan tycka om alla människor.

Sen finns det ju de personer som skaffar konton på sociala medier och är rädda för att människor ska gå in på deras sida och slänga ur sig en kommentar i tomma intet ( alltså inte kommentera utan säga tillexempel " gud vad ful för sig själv inne på sitt rum eller till en vän" ) Säg vilka ungdomar som inte gör det i dagens läge, och om man nu är så rädd för vad folk ska tycka så tycker jag att man då inte ska skaffa sig ett konto på några sociala medier.

Dagarna går slött fram

- Inlägget publicerat 2013-10-21 klockan 21:56:30
Idag har det inte hänt så mycket, efter skolan gick jag ner till körskolan och körde. Fixade även tid med Jennifer till halkan och stadskörningen. 😊 Var jätte nära på att åka med fel buss också när jag skulle hem, hoppade på den som gick till Nymölla och sedan Mjällby eller Kristianstad (lyssnade inte riktigt). Så klev av den ganska fort och sade även till busschauffören att höra med killarna längst bak om de hade klivit på rätt buss med tanke på att jag kände igen dem från Bromölla. När jag hoppat av i Näsum hoppade Linda också av då hon skulle till Frid som inte kommit hem just då så hon hängde med mig hem. Käkade kex och sedan mat, efteråt gick vi en runda med Oskar, mor, Frid och Nathalie. Skönt!  Så nu sitter man och letar efter klänningen man tänkt ha på balen, skit samma över 1 och ½ år kvar men som mor sade : det går snabbt dit. Tror inte riktigt det då jag känner att dagarna går riktigt slött.  

Tyvärr

- Inlägget publicerat 2013-10-20 klockan 23:58:09
Så sant så sant. Jag vill ha äventyr, vill resa någonstans och fotografera som bara den och berätta för er där hemma om vilka underbara platser jag varit på. Tyvärr kommer det nog inte att ske då jag inte har ekonomin till det.😔

Gårdagens

- Inlägget publicerat 2013-10-20 klockan 20:41:00

Såhär såg jag ut igår när var var på tjejkvällen. 😊

Entreprenörsuppgift

- Inlägget publicerat 2013-10-20 klockan 20:29:00

På entreprenörskapen hade vi i uppgift att räkna ut på ett ungefär hur mycket våran student kommer gå på totalt med allting. Gäster hemma, studentdagen och balen. Tänkte visa hur det gick för mig då jag blev näst billigast med min. Lite stolt får man väll vara. Jag vet ju inte exakt hur mycket vissa grejer går på så ni behöver inte attackera mig om jag har fel på vissa grejer.

 

Studentpaketet             1600

Studentklänning             500

Plakat                             300

Flaket                             100

Champagnefrukost        400

Studentfotot                   800

 

Mat, tårta och dryck     3000

 

Hår och smink             4000

Smycken                       300

Skor                             1000

 

Balen                            700

Balklänningen             2000

Bil                                3000

 

Alkohol               2000-4000

Totalt gick detta på 21 700:- . Om jag inte räknat fel förstås.

Helguppdatering

- Inlägget publicerat 2013-10-20 klockan 20:09:00
I fredags drog jag och Linnea till humleskolan i Bromölla för att kolla på Carl-Einar Häckner mellan 19.00 - 21.15 på ett ungefär. Tror alla vet vem han är så jag behöver nog inte skriva det. Efteråt plockade vi upp min mor som var hemma hos mormor och på hemvägen Linnea som hade varit hemma en runda. Vi drog hem till mitt och pratade lite om morgondagen. 😊 När de hade dragit så gick jag och lade mig.

I lördags vaknade jag innan 10.00 som är helt otroligt om man känner mig. Jag brukar sova till 12-14 tiden annars. Satt och drygade lite innan jag gick ner för att duscha och sedan fixa mig. Brottades med locktången också, som alltid när jag ska locka håret. Alltså händer det verkligen inte ofta. När jag var klar körde Simon mig till Hanna som hade tjejkvällen, där vi åt och drack gott. Sötaste hunden har hon också, satt mer och kelade / lekte med den än att vara där nere med de andra. Tjejerna började dra sig hemåt vid 11-12 tiden medans jag satt kvar med några till halv 2. Sade till Fredrika att jag skulle vinna genom att åka hem sist och jag vann. haha 😉


Idag har jag inte gjort något alls. Vaknade upp hemma hos Simon sen fick min far hämta mig där för jag hade glömt att ta med mig andra skor + tröja. När jag kom hem började jag titta på film, Camilla Läckbergs filmer och de är jätte bra förutom isprinsessan.. När bror är klar så ska jag ta över duschen så jag får ur all hårspray och bort sminket.

Torsdag

- Inlägget publicerat 2013-10-18 klockan 00:21:31
Idag vaknade jag upp hemma hos Simon, gick till skolan och var med om att media läraren körde ner näven i en väns godispåse och snodde godis utan att fråga. 😂 

När jag hade hoppat av bussen och skulle gå bakom och över vägen tittade jag fram med huvudet först så det inte kom någon bil men det gjorde det så jag stannade bakom för att vänta tills hon hade kört förbi. Då trodde hon att jag skulle gå rakt över så hon tvär stannade och började svära och skit i bilen riktat mot mig. Jag såg dig, jag stannade tills det blev fritt alltså efter att du kört och jag gick över. Hon trodde väll att jag skulle vara så korkad och bara gå rakt över. Nej tack, jag vill inte hamna på akuten!. 

När jag kom hem träffade jag Emil, käkade medans Emil umgicks med min bror. Sen kom Linda och Frid för att vi skulle gå en runda. Oskar med utegångsförbud dök också upp när vi var ute och gick, katten följde också med på hela rundan. När vi skulle gå hem till mitt så stack Frid och Linda men istället kom Nathalie över. 😊

Har även hjälp far ute i garaget med ena crossen. Så nu ska jag sova. God natt.

Gjort nytta

- Inlägget publicerat 2013-10-16 klockan 21:33:52
Igår drog jag hem till Simon och var där tills jag skulle ut och gå med Nathalie :) 

Idag hade vi en lektion till 09.30 sen åkte jag hem och tittade på film, städade övervåningen och lagade god mat till familjen. :) Efter det drog vi ut och gick en runda med Nathalie, hennes mor, min mor, Oskar och Emil. Nu sitter jag hemma hos Simon som jag ska sova hos tills imorgon. :) 
Man ska fylla dem med något gott så jag valde Philadelphia. :) 


Måndag

- Inlägget publicerat 2013-10-14 klockan 22:56:17

Idag har man varit i skolan, sovmorgon men höll ändå på att missa bussen så fick skjuts utav grannen Sofi. :) fick även sluta tidigare då vi redan var klara inför redovisningen imorgon. Sen startade jag en film, snackade med Nathalie så hon, jag, mor och hennes mor gick en runda på kvällen med hundarna. Jag får ju inte glömma att vi även plockade upp Frid och Oskar utanför mitt som sedan sprang ut på en åker. Haha När vi kom hem satte vi oss och tittade på roliga klipp på youtube. Nu ska jag sova så jag tyar upp till min körning på körskolan. God natt :) 

bilder från i lördags

- Inlägget publicerat 2013-10-14 klockan 12:30:24
 
 
Klickar ni på bilderna så blir de större :)
 

Får inte sova

- Inlägget publicerat 2013-10-13 klockan 23:55:56

Enligt Rocky får jag visst inte sova då han har lagt sig på min kudde och tror att det är hans. Haha x)

Helgen

- Inlägget publicerat 2013-10-13 klockan 23:43:31
 
Nu är helgen över och jag har lite att berätta. :)

Fredagen : Vi kom till skolan och fick reda på att våran lektion var inställd så det var bara att vänta på maten. :) När jag kom hem ifrån skolan så frågade Anna om vi skulle ut och gå senare och det gjorde vi, träffade då den nya grannen borta på hörnan som har en Chihuahua som heter Tuwa.
 
Lördagen : Mor ringde och väckte mig så att jag kunde gå upp och klä på mig då jag sov hemma hos Simon som skaffat sig en lägenhet. När vi hade gått rundan och kom tillbaka till Näsum så gick vi in i en kohage där vi tog lite höstbilder på hundarna och på Anna. :) Efter det gick jag hem till Simon igen då vi mös lite innan han körde hem mig för att han skulle umgås med sin bror. Mor hade påbörjat maten och jag fick henne att följa med mig till affären då jag skulle köpa gotte till kvällen. Gick även inom grannen på hörnan och frågade om vi skulle ut och gå på kvällen och ja visst. :) Träffade deras dotter Nathalie då, super härlig person. Sedan satt jag och ett gäng här hemma och Nathalie kom så mina vänner fick lära känna henne. :) Satt och pratade om halloween festen vi ska ha. :) Kom hem till Simon vid 1 på natten då vi startade en film och gick sedan och lade oss.
 
Söndagen : Vaknade upp vid Simons sida, eller ja Eddies egentligen då han hade lagt sig i mellan oss. Klädde på mig och blev hämtad av Emil, när jag kom hem blev det att tvätta håret och fixa sig för att bege sig på kalas hos min kusin som fyllt 20. :) När vi kom hem gick vi en byarundan med mor, Nathalie, Oskar, Linda, Frid, Anna och Nathalies mor. :) Det sista jag gjort ikväll har varit att redigera bilder och lagt ut och duschat för nu ska jag sova. :)

new in

- Inlägget publicerat 2013-10-10 klockan 16:53:47
Idag efter att jag hade varit på körskolan drog jag och mor till Bromölla och träffade mormor. Vi gick sedan ner till Böckmans där det blev en fika och sedan lite inhandlat i gallerian. :)
 

Gränum

- Inlägget publicerat 2013-10-10 klockan 11:43:00

Friends

- Inlägget publicerat 2013-10-10 klockan 07:18:00
 
 

Dag 17 - Min kamera

- Inlägget publicerat 2013-10-09 klockan 22:52:00
Som de flesta vet så använder jag mig utav en Canon eos 7D.

Ett Sigma 120-400 mm objektiv, ett Canon 100mm macro och ett 18-55mm objektiv som jag fick till min Canon eos 1000D. Sen har jag lite linser, saker till blixten, en gammal extra blixt, stativ och fjärrutlösare. :)
 
Bilderna är tagna från google.

Dag 16 - Vart jag vill åka

- Inlägget publicerat 2013-10-08 klockan 10:17:00
Jag har alltid velat åka till Slovenien efter att min far hade kommit hem där ifrån och visat lite bilder som han hade tagit.
Tyvärr så finns nog inte de bilderna kvar, inte vad jag har sett i alla fall när jag gått igenom en massa mappar på datorn. De var i någon grotta på någon bild och så hade han fotograferat hästarna som är bruna men sedan blir vita. As coolt!
Jag letade upp liknande bilder på google, men hästarna som far tog kort på stod i en hage.
Men sen kommer jag även vilja åka överallt för att fotografera. :)

Dagen

- Inlägget publicerat 2013-10-07 klockan 22:28:23

Idag åkte jag till Bromölla där jag mötte upp Oskar och Emil. Vi gick inom ML där vi skulle se om de hade några coola halloween grejer men blev lösögonfransar, ögonskugga och eyeliner. Efter det åkte vi till Maxi där det blev lite små handlande för att sedan bege oss till den lilla affären som ligger bredvid filmgiganten där det blev godis. 

När vi kom hem startade vi en film och jag somnade, när jag vaknade blev det direkt att börja plugga och jag är snart klar med allt jag har. :) 

Day 15

- Inlägget publicerat 2013-10-07 klockan 14:46:00
 
Någonting jag vill ha mer än något annat är nog pengar då jag inte känner att jag behöver något mer.

Spider

- Inlägget publicerat 2013-10-06 klockan 22:25:56
 

helgen

- Inlägget publicerat 2013-10-06 klockan 21:54:26
I helgen har jag inte gjort så mycket, i fredags när jag kom hem var jag tvungen att göra klart arbetet med hjälp av mor och Oskar. Denna gången lyckades jag i alla fall spara det som jag skulle.
I lördags kom My och Linnea hit och vi valde att spela några spel, de fixade mig då de ville det och jag satt jätte nervös när de plattade mitt hår för jag var skit rädd att de skulle sätta plattången mot örat. Senare drog vi till Bromölla där vi blev insläppta på festen men vi drack inget, kollade på folket som var där då vissa tjejer hade antingen förstora eller för små kläder på sig och en rumpa med vita trosor fick vi allt se också. ;) Jag var tvungen att åka efter någon timme då jag och Simon skulle hämta min mor och far då de hade varit på ålagille eller hur det stavas. Somnade vid fyra på morgonen mysigt bredvid Simon. :)
Idag har jag, mor, Frid, Oskar och Emil varit på Ekohallen där vi handlade lite till halloween festen vi ska ha snart. :) Bara inbjudna är välkomna ;) haha Och så har jag pluggat utan att behöva bli tillsagd, Simon trodde då att jag hade feber eller något för i vanliga fall skulle jag typ aldrig få för mig att plugga. Men mor insåg väldigt fort att arbetet skulle vara inlämnat imorgon. hehe ;)

day 14

- Inlägget publicerat 2013-10-06 klockan 14:55:00
Jag har ingen bästa vän utan jag har många vänner. Alla mina vänner är lika mycket värda även om jag träffar vissa utav dem ofta och vissa inte alls ofta. Jag kommer inte heller lägga ut något collage på mina vänner då jag kanske missar någon utav dem och det vill jag inte göra för då kanske den personen känner sig mindre värd och det vill jag verkligen inte!

Dag 13 - Min favorits årstid

- Inlägget publicerat 2013-10-05 klockan 11:48:00
 Jag tycker om när det är varmt och när blommorna slår ut då man konstant är och badar, ute och fotograferar, umgås med vänner, har semestern och sommarjobbar men jag tycker även om vintern och speciellt vid jul. Älskar när man ska julhandla då man går omkring i Kristianstad och man verkligen känner av julstämningen, så himla mysigt! Och när man samlar familjen på julafton för att kolla på kalle anka, spela paketleken för att sedan öppna alla julklappar som ligger under granen. Jag kommer aldrig kunna växa ifrån detta!

Äntligen fredag

- Inlägget publicerat 2013-10-04 klockan 15:25:34
Och så har jag varit dålig på att blogga igen. När jag kommit hem från skolan om dagarna har jag startat en film medans jag väntat på att maten för att sedan plugga. Igår gjorde vi klart mitt arbete så jag sparade och klickade ner dokumentet. Dock så cpade allting så jag får göra om arbetet idag. Det tar ju en evighet att komma på vad man ska skriva och formulera det bra!. Blev jävligt förbannad kan jag säga med en gång, ville till exempel slänga datorn i golvet.

day 12

- Inlägget publicerat 2013-10-04 klockan 12:27:00
 
Om jag skulle vunnit 3 miljoner så skulle jag först och främst dela med mig utav pengarna till mina föräldrar, de har ju skämt bort mig och då tänkte jag att jag kunde ge dem åtminstone 1 miljon. Sen hade jag använt några tusen till en snygg bil och försökt spara resten till ett bra hus. :) Men i för sig så har jag sagt att jag ska "ta över" huset efter mor och far. :) hehe.

Day 11 - mig för 1 år sedan

- Inlägget publicerat 2013-10-02 klockan 16:30:00
Jag har inte märkt att jag har förändrats alls. I sådana fall är det löshåret och sminket då jag sminkade mig lite oftare och aldrig ville ta ur löshåret.

Day 10

- Inlägget publicerat 2013-10-02 klockan 06:44:00
 
Jag har många dåliga vanor så jag tänkte ta dem i punktform.
 
~ Svårt att gå upp på morgonen så jag håller på att missa bussen.
~ Min rökning jag försöker sluta med går inte bra.
~ Jag går aldrig och lägger mig i tid.
~ Kastar bort pengar på skit.
~ Svartsjuk är jag, men försöker bli av med det.
~ Mitt mesande när jag kör bil.
~ Duschar i ca 1 timme.

good night

- Inlägget publicerat 2013-10-01 klockan 23:14:00
 
Finns inte så mycket att säga om dagarna som gått faktiskt. I söndags kom Linnea hit och jag fixade hennes naglar som gick dåligt sen så körde jag och vännerna till viking i Bromölla för att äta pizza. Igår när jag kom hem kom frissan då hon färgade och klippte mitt hår sen var det meningen att jag skulle plugga men jag var för trött för det så det blev inget. Men idag har det blivit lite pluggande och till hjälp har jag haft Oskar och mor. :) Men nu ska jag sova så god natt. :)

Dag 9 - Senaste köpet

- Inlägget publicerat 2013-10-01 klockan 16:25:35

Mitt senaste köp är en veckojournal ifrån Maxi så jag inte glömmer saker 2014. :)

RSS 2.0